Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Golf4Gijsje

27 september 2024

VIERDE EDITIE GOLF4GIJSJE STAAT VOOR DE DEUR!

Na het succes van de vorige edities van de Golf4Gijsje staat de volgende editie alweer voor de deur. Op vrijdag 27 september 2024 is het zover! Dan vindt de 4e editie van dit unieke Golfevenement weer plaats. Deze bijzondere golfdag wordt gehouden op Prise d’Eau Golf, die hun baan voor dit evenement beschikbaar stelt. Prise d’Eau Golf is de golfbaan waar familie van Gijs altijd heeft gegolft en nog steeds speelt.

Voor de inwendige mens wordt opnieuw gezorgd door de Bonheur Horeca Groep. De Bonheur Groep is bekend van o.a. Auberge du Bonheur, La Nouvelle Auberge, Koning Willem II Stadion, Hilvaria Studio’s, Faculty Club, meerdere horeca locaties op en rondom Tilburg University, de Grotto en natuurlijk Prise d’Eau Golf.

Het programma is voor een groot deel gelijk aan de vorige edities. Dit houdt in dat deelnemers worden ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Tijdens de golfronde ontvangen zij op verschillende manieren hun ‘natje en droogje’ en na afloop vindt een aangeklede borrel plaats. De dag wordt afgesloten met een diner, waarbij ook de drank inclusief is. Tijdens het diner is er een veiling, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan Stichting Gijsje Eigenwijsje.

INFO DEELNAME EN AANMELDEN
Het aantal deelnemers aan deze bijzondere golfdag is beperkt. Op dit moment is het nog mogelijk om u aan te melden voor een halve of hele flight. De kosten van een volledige flight (4 pers) is € 1.500,- en een halve flight (2 pers) is € 750,-.
Dit is all inclusief.
Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen via: golf@gijsjeeigenwijsje.com en wij nemen contact met u op om verdere informatie met u te delen of uw vragen te beantwoorden.

VEILINGKAVELS
Zoals genoemd vindt tijdens het diner een veiling plaats waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan Stichting Gijsje Eigenwijsje. Wij zijn nog op zoek naar leuke, mooie, ludieke veilingkavels. Mocht u een veilingkavel willen aanbieden voor de veiling, dan vernemen wij dit graag van u. Mailt u deze dan aan golf@gijsjeeigenwijsje.com. Wij nemen dan graag contact met u op over de eventuele voorwaarden.

Graag tot 27 september!

Commissie Golf4Gijsje

Gegevens

Datum:
27 september 2024

Locatie

Prise d’eau Golf
Gilzerbaan 400
Tilburg, 5032 VC Nederland
+ Google Maps