Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Golf4Gijsje

17 juni 2022

DERDE EDITIE GOLF4GIJSJE STAAT VOOR DE DEUR!

Na het succes van de eerste twee edities van de Golf4Gijsje in 2017 en 2019, is na een periode waarin vrijwel geen evenementen georganiseerd konden worden de 3e editie in aantocht! Op vrijdag 17 juni 2022 is het zover! Dan vindt de 3e editie van dit unieke Golfevenement voor het goede doel plaats. Deze bijzondere golfdag wordt gehouden bij Prise d’eau Golf, die hun baan voor dit evenement beschikbaar stelt. Prise d’eau Golf is de golfbaan waar de familie van Gijs altijd heeft gegolfd en nog steeds speelt.
Voor de inwendige mens wordt gezorgd door de Bonheur Horeca Groep. De Bonheur Groep is bekend van o.a. Auberge du Bonheur, La Nouvelle Auberge, Koning Willem II Stadion, Hilvaria Studio’s, Faculty Club, meerdere horeca locaties op en rondom Tilburg University, de Grotto en natuurlijk Prise d’eau Golf.
Het programma is voor een groot deel gelijk aan de vorige edities. Dit houdt in dat deelnemers worden ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Tijdens de golfronde ontvangen zij op verschillende manieren hun ‘natje en droogje’ en na afloop vindt een luxe aangeklede borrel plaats. De dag wordt afgesloten met een diner, waarbij ook de drank inclusief is. Tijdens het diner is er een veiling, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt van Stichting Gijsje Eigenwijsje.

INFO DEELNAME EN AANMELDEN

Het aantal deelnemers aan deze bijzondere golfdag heeft inmiddels zijn max bereikt. M.a.w. alle golf flights zitten vol!
Uiteraard is het nog mogelijk om u aan te melden voor een halve of hele flight. Wij zullen u dan op de reservelijst plaatsen. De kosten van een volledige flight (4 pers) is € 1.500,- en een halve flight (2 pers) is € 750,- Dit is all inclusief. Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u contact opnemen via: golf@gijsjeeigenwijsje.com

VEILING

Zoals genoemd zal er tijdens het diner een veiling plaatsvinden waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan Stichting Gijsje Eigenwijsje.
Wij zijn nog op zoek naar leuke, mooie, ludieke veilingkavels. Mocht u een veilingkavel aan willen bieden voor de veiling, dan vernemen wij dit graag van u. Mailt u deze dan aan golf@gijsjeeigenwijsje.com Wij nemen dan graag contact met u op over de eventuele voorwaarden.

Graag tot 17 juni!

Commissie Golf4Gijsje

 

Gegevens

Datum:
17 juni 2022

Locatie

Prise d’eau Golf
Gilzerbaan 400
Tilburg, 5032 VC Nederland
+ Google Maps