Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Golf4Gijsje

4 oktober 2019

Eerst editie Golf4Gijsje was een groot succes!

Op vrijdag 6 oktober 2017 vond het evenement ‘Golf4Gijsje’ plaats.
Dit golfevenement werd georganiseerd om in het eerste jubileumjaar van de stichting een mooi bedrag binnen te halen, met als doel de stichting minimaal een jaar lang uit de vaste kosten te helpen.

Het benefiet golfevenement bestond uit een volledig verzorgde golfdag die werd afgesloten met een borrel, een walking diner en een veiling. Verschillende prominenten / BN’ers waren aanwezig en maakten samen met de organisatie, golfers en andere deelnemers deze dag tot een enorm groot succes!
Aan het eind van de avond kon er een cheque van € 50.000,= aan de stichting worden uitgereikt, waarmee het doel was behaald.

Tweede editie Golf4Gijsje

Na het succes van de eerste editie in 2017, was het voor de organisatie al snel duidelijk dat hier een vervolg op moest komen!

Op vrijdag 4 oktober 2019 vindt dan ook de 2e editie plaats.
Deze bijzondere golfdag zal wederom plaatsvinden op de golfbaan van Prise d’eau Golf, die hun baan voor dit evenement beschikbaar stelt. Prise d’eau Golf is de golfbaan waar de familie van Gijs altijd heeft gegolfd en nog steeds speelt.

Voor de inwendige mens wordt wederom gezorgd door de Bonheur Horeca Groep. De Bonheur Groep is bekend van o.a. Auberge du Bonheur, Koning Willem II Stadion, Villa de Vierjaargetijden, de Grotto en natuurlijk Prise d’eau Golf.

Het programma zal voor een groot deel gelijk zijn aan 2017.
Dit houdt in dat u zal worden ontvangen met koffie/thee en iets lekkers, u tijdens uw golfronde op verschillende manieren uw ‘natje en droogje’ ontvangt, een luxe aangeklede borrel na afloop van de golfronde en er wordt afgesloten met een diner, waarbij ook de drank inclusief is.

Tijdens het diner zal er een veiling plaatsvinden, waarvan de opbrengst ook volledig ten goede komt aan Stichting Gijsje Eigenwijsje.

Info deelname en aanmelden

Om aan deze dag deel te kunnen nemen, vragen wij een (donatie)bedrag van € 1.500,-

Voor dit bedrag mag u met 4 personen deelnemen (1 flight) en wordt u de gehele dag volledig verzorgd, terwijl u gezellig met uw vrienden/collega’s/netwerk uw golfronde speelt in een ontspannen sfeer.

Gezien het succes van de eerste editie, zijn er op dit moment nog maar een beperkt aantal flights beschikbaar.
Mocht u bij deze golfdag aanwezig willen zijn of meer informatie willen ontvangen, dan kunt u contact opnemen via: golf@gijsjeeigenwijsje.com

Niet golfen, maar wel graag bij de borrel, diner en veiling?

Bij voldoende belangstelling willen we ook een aantal gasten, die niet golfen maar wel graag bij de borrel, het diner en de veiling aanwezig willen zijn, de mogelijkheid bieden om alleen aan het avondprogramma (17:00 – 22:00 uur) deel te nemen.

Indien u hierin geïnteresseerd bent, kunt u dit ook aangeven via: golf@gijsjeeigenwijsje.com

Zodra er meer informatie bekend is over deze mogelijkheid, zullen wij u deze dan per mail toesturen.

Graag tot 4 oktober!

Commissie Golf4Gijsje

Bekijk hier de foto’s van de eerste editie

 

Gegevens

Datum:
4 oktober 2019

Locatie

Prise d’eau Golf
Gilzerbaan 400
Tilburg, 5032 VC Nederland
+ Google Maps