Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Golf4Gijsje

4 oktober 2019

Tweede editie wederom groot succes
Lees hier het verslag

 

Tweede editie Golf4Gijsje staat voor de deur!

Na het succes van de eerste editie van de Golf4Gijsje in 2017, was het voor de organisatie al snel duidelijk dat hier een vervolg op moest komen! Op vrijdag 4 oktober 2019 is het zover! Dan vindt dan de 2e editie van dit unieke Golfevenement voor het goede doel plaats. Deze bijzondere golfdag wordt gehouden bij Prise d’eau Golf, die hun baan voor dit evenement beschikbaar stelt. Prise d’eau Golf is de golfbaan waar de familie van Gijs altijd heeft gegolfd en nog steeds speelt.

Voor de inwendige mens wordt gezorgd door de Bonheur Horeca Groep. De Bonheur Groep is bekend van o.a. Auberge du Bonheur, Koning Willem II Stadion, Villa de Vierjaargetijden, de Grotto en natuurlijk Prise d’eau Golf.

Het programma is voor een groot deel gelijk aan de vorige editie. Dit houdt in dat deelnemers worden ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Tijdens de golfronde ontvangen zij op verschillende manieren hun ‘natje en droogje’ en na afloop vindt een luxe aangeklede borrel plaats. De dag wordt afgesloten met een diner, waarbij ook de drank inclusief is. Tijdens het diner is er een veiling, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt van Stichting Gijsje Eigenwijsje.

Info deelname en aanmelden

Om aan deze dag deel te kunnen nemen, vragen wij een (donatie)bedrag van € 1.500,-

Voor dit bedrag mag u met 4 personen deelnemen (1 flight) en wordt u de gehele dag volledig verzorgd, terwijl u gezellig met uw vrienden/collega’s/netwerk uw golfronde speelt in een ontspannen sfeer.

Gezien het succes van de eerste editie, zijn er op dit moment nog maar een beperkt aantal flights beschikbaar.
Mocht u bij deze golfdag aanwezig willen zijn of meer informatie willen ontvangen, dan kunt u contact opnemen via: golf@gijsjeeigenwijsje.com

Niet golfen, maar wel graag bij de borrel, diner en veiling?

Bij voldoende belangstelling willen we ook een aantal gasten, die niet golfen maar wel graag bij de borrel, het diner en de veiling aanwezig willen zijn, de mogelijkheid bieden om alleen aan het avondprogramma (17:00 – 22:00 uur) deel te nemen.

Indien u hierin geïnteresseerd bent, kunt u dit ook aangeven via: golf@gijsjeeigenwijsje.com

Zodra er meer informatie bekend is over deze mogelijkheid, zullen wij u deze dan per mail toesturen.

Graag tot 4 oktober!
Commissie Golf4Gijsje

 

Gegevens

Datum:
4 oktober 2019

Locatie

Prise d’eau Golf
Gilzerbaan 400
Tilburg, 5032 VC Nederland
+ Google Maps