Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Golf4Gijsje

6 oktober 2017

Op vrijdag 6 oktober 2017 vond het evenement ‘Golf4Gijsje’ plaats. Vanuit Prise d’eau wordt sinds het ontstaan van de Stichting Gijsje Eigenwijsje jaarlijks veel geld opgehaald. In het lustrumjaar van de stichting, pakte Prise d’eau extra groots uit door een benefiet golfevenement te organiseren. Het benefiet golfevenement, dat ruim € 50.000 opleverde, bestond uit een golfdag die werd afgesloten met een borrel, een walking diner en een veiling. Verschillende prominenten / BN’ers waren aanwezig en maakten samen met de organisatie, golfers en andere deelnemers deze dag tot een enorm groot succes!

Ontstaan Golf4Gijsje

Sinds de start van de stichting in 2012 zet een teamlid van één van de herenteams bij Golfvereniging Prise d’eau zich jaarlijks in voor Stichting Gijsje Eigenwijsje tijdens de NGF golfcompetitie. Hij vraagt familie, vrienden en collega’s om hem financieel uit te dagen tijdens deze golfcompetitie. Zo krijgt hij bijvoorbeeld voor iedere gewonnen partij een bepaald bedrag. De bedragen die hij ophaalde liepen op van € 450,- euro in 2012 tot ruim € 1.800,- in 2014. In 2015 wist hij als captain van het team zijn teamgenoten en golfprofessional te enthousiasmeren en zo speelde het hele team voor de stichting.

Gesponsorde golfballen

Het team ging bijvoorbeeld spelen met gesponsorde golfballen en golftassen in de kleuren van de stichting waarop het logo van de Stichting Gijsje Eigenwijsje werd bedrukt. In 2015 werd meer dan € 4.100,- bij elkaar gespeeld. In 2016 werd het team kampioen en speelden zij een recordbedrag van € 7.184,- bij elkaar!
Een aantal van deze teamleden organiseert het jaarlijkse Prise d’Eau Jeugd Open golftoernooi. In 2016 ontstond daardoor het idee om in het lustrumjaar 2017 met een aantal van deze leden én een golfpro een benefiet golfevenement te organiseren voor Stichting Gijsje Eigenwijsje. Met als doel; zoveel mogelijk geld op te halen om de stichting voor minimaal 1 jaar uit de vaste kosten te helpen.

Bekijk hier de foto’s

 

Gegevens

Datum:
6 oktober 2017