Nieuws

Stichting Gijsje Eigenwijsje op Sponsor.school en Supp

Met trots kunnen wij aankondigen dat Stichting Gijsje Eigenwijsje nu te vinden is op Sponsor.school en Supp! Deze platforms bieden ons de mogelijkheid om onze missie en activiteiten nog beter onder de aandacht te brengen.

Sponsor.school is een online platform dat scholen, verenigingen en goede doelen helpt bij het werven van fondsen. Door ons profiel op Sponsor.school kunnen we eenvoudig campagnes opzetten en donaties ontvangen. Dit maakt het voor de mensen die een actie voor ons op willen zetten, makkelijk om bij te dragen aan onze doelstellingen.

Supp is een sociaal platform dat goede doelen en initiatieven verbindt met een breed publiek. Op Supp kunnen gebruikers hun favoriete projecten volgen, delen en ondersteunen. Ons profiel op Supp stelt ons in staat om een groter publiek te bereiken en meer mensen te betrekken.

Via deze profielen hopen we meer steun te vinden voor onze inzet om gezinnen met een ongeneeslijk ziek kind een zorgeloos weekje weg te bieden. Neem een kijkje op onze profielen en help ons onze doelen te bereiken door ons te steunen of onze boodschap te verspreiden.