Downloads

POSTER ALGEMEEN

JPG | PDF

POSTER RUN4GIJSJE

JPG | PDF

KLEURPLAAT

PDF

BROCHURE (DRIELUIK)

PDF

POSTER MOBILE4GIJSJE

JPG | PDF

Kaarten

download JPG

download JPG

download JPG

download JPG

download JPG

Help mee: organiseer een actie voor Stichting Gijsje Eigenwijsje

Fijn dat je ons wilt helpen en een actie gaat organiseren om geld in te zamelen voor Stichting  Gijsje Eigenwijsje! Veel scholen en clubs zijn je met succes voorgegaan. Van sponsorloop tot sportdag, van rommelmarkt tot kerstdiner. Er is van alles mogelijk! Kom je er niet uit? Neem  dan even contact met ons op. We helpen je graag bij het verder uitwerken van je ideeën, zodat jij en je vrienden een mooi evenement op kunnen zetten!
Neem contact met ons op via info@gijsjeeigenwijsje.com voor meer informatie of jullie vragen. Klik op de onderstaande link voor inspiratie!

Organiseer een actie! (pdf)

Stichting Gijsje Eigenwijsje spreekbeurt voor de basisschool

Wat leuk dat jij een spreekbeurt gaat houden over Gijsje Eigenwijsje! Op internet kun je natuurlijk een heleboel informatie hierover vinden. Maar dat is vaak ingewikkeld om te lezen, met veel moeilijke woorden. Daarom hebben wij je een beetje geholpen: In dit verhaal over Gijsje Eigenwijsje staat het makkelijker beschreven. Lees het eerst maar eens door. Daarna kun je aan de slag met je eigen spreekbeurt. Klik op de onderstaande link voor alle informatie!

Doe je spreekbeurt over Stichting Gijsje Eigenwijsje (pdf)

Huisstijl

De stichting streeft naar uniformiteit in haar uitingen. Op deze pagina staan de standaard posters, brochures en kaarten . Deze zijn zowel low-res (.jpg voor op het web) als high-res (.pdf voor printwerk) te downloaden.

Deze standaard uitingen dienen gebruikt te worden, zoals deze gedownload worden. Er mag niets aan de inhoud of de layout worden gewijzigd. Wil je zelf een uiting verzorgen, dan kunt u onderaan deze pagina het ‘SGE huisstijl handboek’ downloaden. Hierin staan de richtlijnen en voorbeelden van de huisstijl.

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden over de huisstijl? Neem dan contact op met: pr@gijsjeeigenwijsje.com

LOGO GIJSJE EIGENWIJSJE

AI (.zip) | JPG |  PNG

SGE HUISSTIJL HANDBOEK

PDF