Voorwaarden en informatie inschrijving Golf4Gijsje

 • De dag is geheel verzorgd. Van ontvangst tot het moment van afscheid wordt er voor u gezorgd. U hoeft in principe zelf niets te regelen, alleen uw golfspullen en een goed humeur.
 • Indien u een flightgenoot heeft die niet in staat is om de 18 holes lopend te volbrengen - en in aanmerking wilt komen voor een handicart - laat u ons dit dan zo snel mogelijk weten via het mailadres dat onderaan dit bericht staat. Wij hebben maar een beperkt aantal handicarts beschikbaar op onze golfbaan. Dus laat het ons tijdig weten, zodat u niet op de dag zelf teleurgesteld wordt.
 • Wij verzoeken u dringend om de betaling z.s.m. te voldoen, uiterlijk 1 augustus 2017. Uw inschrijving is definitief wanneer het volledige inschrijfgeld is voldaan. Wij vragen u dit, om te voorkomen dat wij anderen onterecht teleur moeten stellen, wanneer bij voldoende inschrijvingen de inschrijftermijn wordt gesloten.
 • Wanneer de betaling niet wordt voldaan volgens bovengenoemde afspraak, zal er een laatste herinnering aan u worden verzonden om deze z.s.m. te voldoen. Wordt betaling wederom niet voldaan binnen gestelde termijn, is de organisatie genoodzaakt uw inschrijving te annuleren.
 • Indien er meer inschrijvingen voor flights met prominenten zijn - dan het aantal prominenten die aanwezig zullen zijn - worden de prominenten toegewezen aan de flights in volgorde van inschrijving. (datum van betaling is hierin bepalend) Mocht u voor 1 of meer flights hebben ingeschreven met een prominent en er blijken onvoldoende prominenten om u flight(s) hiervan te voorzien, informeren wij u hier uiterlijk 2 weken voor aanvang van het toernooi over. In dat geval mag u een 4e persoon meenemen om mee te laten spelen in uw flight. Uiteraard zullen wij onze uiterste inspanning geven om ervoor te zorgen dat er voldoende prominenten aanwezig zullen zijn deze dag.
 • Wij zijn ook te volgen via social media (twitter) onder de naam @Golf4Gijsje. Hier zullen wij tussentijds nieuwsberichten plaatsen. Denk hierbij aan het aantal inschrijvingen welke reeds binnen zijn, namen van prominenten die hebben toegezegd, namen van onze sponsors enz. enz.
 • Mocht u onverhoopt niet kunnen spelen, draagt u er zelf de verantwoordelijkheid voor dat uw flight met andere spelers wordt aangevuld. Restitutie van (een deel van) het betaalde bedrag zal niet plaatsvinden bij annulering. Na betaling is deze definitief en wordt deze gezien als donatie aan de Stichting.
 • Het inschrijfgeld is fiscaal aftrekbaar. Indien u wenst, kunt u hier via de stichting een nota voor ontvangen. Wanneer u deze nota wenst, laat u dit dan aan ons weten via onderstaand mailadres. U ontvangt deze nota nadat u de betaling heeft voldaan. (mede hierdoor is restitutie na betaling niet meer mogelijk)
 • Tussen nu en het golftoernooi wordt u tussentijds nog uitgebreider geïnformeerd over de dag zelf.
 • Voor meer informatie over de stichting en Gijs Beaten, verwijzen wij u graag naar de overige pagina’s op deze website.
 • Deelnemer geeft bij bevestiging van inschrijving aan dat hij/zij deze voorwaarden en informatie heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.
 • Voor vragen over het golf evenement kunt u contact opnemen via de mail: golf@gijsjeeigenwijsje.com