Veiling Golf4Gijsje

Op vrijdag 4 oktober 2019 vindt het golfevenement Golf4Gijsje plaats op Prise d’eau Golf, Tilburg. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door onze 2 hoofdsponsors Prise d’eau Golf en de Bonheur Horeca Groep.

Daarnaast vindt dit evenement plaats dankzij de hulp en steun van vele andere bedrijven en personen die deelnemen aan deze dag of hun hulp hebben geboden, waaronder deze prachtige veilingkavels*! Om een ieder te informeren welke veilingkavels er aangeboden worden, hebben wij deze “Golf4Gijsje” veilingsite geopend.

Zodat zowel de deelnemers, als een ieder die deze dag niet aanwezig is, de mogelijkheid hebben om voorafgaande aan de live veiling een bod te doen op één of meerdere items. Houdt u de veilingsite goed in de gaten, er zullen regelmatig nieuwe items bij worden geplaatst. Om te kunnen bieden, dien je je te registreren (of je account te gebruiken wat je hebt gemaakt bij een eerdere aankoop of inschrijving op de website van Stichting Gijsje Eigenwijsje). Onderaan deze pagina kun je registeren en inloggen. Tevens vind je er alle informatie en voorwaarden.

  • De online veiling start op vrijdag 14 juni om 09.00 uur.
  • De online veiling stopt op donderdag 3 oktober om 12.00 uur.
  • De top 20 van de veilingkavels wordt op vrijdag 4 oktober meegenomen naar de live veiling tijdens Golf4Gijsje.
  • Het hoogste online veilingbod – indien geboden – is het startbod tijdens de live veiling.

Veilingkavels

 

[recent_auctions per_page=”40″ columns=”4″ orderby=”date” order=”asc”]

Inloggen

Registreren

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Golf4Gijsje

Op vrijdag 4 oktober 2019 vindt de tweede editie van het golfevenement Golf4Gijsje plaats op Prise d’eau Golf, Tilburg. Deze dag is mede mogelijk gemaakt door onze 2 hoofdsponsors Prise d’eau Golf en de Bonheur Horeca Groep. Daarnaast is deze dag mogelijk gemaakt met de hulp en steun van vele andere bedrijven en personen die deelnemen aan deze dag of hun hulp hebben geboden, waaronder deze prachtige veilingkavels!* Het doel is om 1 vakantiewoning voor minimaal 1 jaar te ‘adopteren’, waarmee de vaste lasten volledig worden betaald vanuit de opbrengst van deze dag. Daarmee staat ons doel op een totaal opbrengst van minimaal € 25.000,- Deze golfdag wordt afgesloten met een live veiling.

Online veilingsite 

Om een ieder te informeren welke veilingkavels er aangeboden worden, hebben wij deze “Golf4Gijsje” veilingsite geopend. Zodat zowel de deelnemers, als een ieder die deze dag niet aanwezig is, de mogelijkheid hebben om voorafgaande aan de live veiling een bod te doen op één of meerdere items. Houdt u de veilingsite goed in de gaten, er worden regelmatig nieuwe items bijgeplaatst. De online veilingsite wordt op vrijdag 14 juni geopend en sluit op donderdag 3 oktober 2019 om 12.00 uur.

Een ieder die online heeft geboden op een item, of deelnemer is aan Golf4Gijsje, ontvangt ongeveer een week voor sluiting van de veilingsite, een e-mail. Hierin wordt u de mogelijkheid geboden om uw maximale bedrag op een veilingkavel door te geven. Deze worden tijdens de live veiling bewaakt door de veilingmeester.

Mocht er tot uw maximale bedrag worden geboden, dan bent u aan het eind van de live veiling eigenaar van het veilingkavel. Indien er tijdens de live veiling over uw maximale bedrag wordt geboden, wordt uiteindelijk degene met het hoogste bod op de live veiling eigenaar van het veilingkavel.

Live veiling

Op vrijdag 4 oktober 2019 gaan er, tijdens het avondprogramma van Golf4Gijsje , ongeveer 20 veilingkavels van de online veilingsite mee naar de live veiling. Indien er op deze items online al is geboden, is het laatste online bod het openingsbod voor de live veiling.

Zoals eerder genoemd, mag degene met het hoogste bod op een veilingkavel zichzelf de eigenaar van dit artikel noemen, nadat de veilingmeester het veilingkavel heeft afgeslagen. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van onze veilingkavels en hopen dat er minimaal één gewenst artikel voor u bij zit. Zo ja, plaats uw bod!

Voorwaarden veiling

Wanneer er online een bod wordt gedaan op een veilingkavel, wordt deze geregistreerd. Hiermee gaat u de verplichting aan om het artikel voor het geboden bedrag af te nemen indien dit op vrijdag 4 oktober het hoogste bod blijkt te zijn. Indien u het hoogste bod heeft geboden op een veilingkavel, krijgt u deze in uw bezit nadat u de betaling heeft voldaan. U ontvangt na de live veiling een betalingsopdracht van de organisatie en een nadere uitleg over de vervolgprocedure. (levering item, contactgegevens leverancier enz.) Nadat u het betalingsverzoek heeft ontvangen, maakt u deze rechtstreeks over naar de rekening van Stichting Gijsje Eigenwijsje.

Hiermee wil de organisatie van Golf4Gijsje aantonen dat het niet als tussenpersoon fungeert op de financiële afhandelingen. Uw bijdragen gaan rechtstreeks naar het goede doel. Wanneer er geen bod wordt gedaan op het startbod van een veilingitem, wordt het openingsbod niet verlaagd. Het artikel zal in dit geval niet worden afgeslagen door de veilingmeester en daarmee geen bijdrage leveren aan het eindbedrag van Golf4Gijsje.

Op vrijdagavond 4 oktober 2019, wordt een officieuze tussenstand genoemd van de opbrengsten van het gehele evenement Golf4Gijsje, inclusief de opbrengsten van de veiling.

Later wordt het officiële bedrag bekend gemaakt op een nader te bepalen locatie en datum.

Commissie Golf4Gijsje

*veilingkavel = veilingitem of veilingartikel