Voor wie is de vakantiewoning 'het warme nest'?

Het was de wens van Gijs om ook de andere kinderen met een levensbedreigende ziekte een weekje weg te laten ervaren, een warm rustpunt voor het gezin in een heftige periode.

Voor het kind/gezin maakt Stichting Gijsje Eigenwijsje het mogelijk om een aantal dagen samen door te brengen, weg van het ziekenhuis, weg van de hectiek. De stichting biedt het gezin een gratis verblijf in haar eigen, volledig ingerichte vakantiewoning aan.

Aanmelding

Dit weekje weg wordt aangeboden door de behandelend arts of de pedagogische medewerker van het ziekenhuis waar het kind onder behandeling is.

We hanteren korte lijntjes, er kan via een mail van de doorverwijzer bij de stichting aangemeld worden. Een medewerker van de stichting neemt het contact daarna over.

Samen met u wordt er gekeken wanneer u het beste een weekje weg kan. Een vakantieweek loopt van vrijdag (inchecken vanaf 14.00 uur mogelijk) tot vrijdag (uitchecken rond 12.00 uur). Uiteraard is er ook de mogelijkheid om voor een kortere periode te gaan.

Als de week bekend is volgt er een bevestigingsmail, waarin deze reservering vastgelegd is en waarin nadere informatie over de vakantiewoning als bijlage toegevoegd is.

Annulering

Indien u een gratis weekje weg gereserveerd heeft, kan dit tot op het allerlaatste moment geannuleerd worden, zonder opgaaf van reden. Dit kan per mail (info@gijsjeeigenwijsje.com) of per telefoon met het nummer dat u in de bevestigingsbrief heeft ontvangen.

Uiteraard houdt u dit gratis weekje weg tegoed en wordt er op een passend moment gekeken wanneer het voor u uitkomt.

De vakantiewoning

De vakantiewoning is gelegen in de Kempische bossen in het Brabantse land.
Het Landal park, waarop de vakantiewoning zich bevindt, ligt tussen de steden Tilburg en Eindhoven, vlakbij de Belgische grens. Hierdoor is er zowel de mogelijkheid om van alle rust te genieten, maar kan er ook gekozen worden om te genieten van alle faciliteiten van de grote stad.

De vakantiewoning is van alle gemakken voorzien, er is een slaapkamer met een twee-persoons bed, op de begane grond en twee slaapkamers op de eerste verdieping. De bedden zijn opgemaakt als u aankomt. In de tuin staat een speeltoestel, ook is een deel van het terras overdekt. De badkamer is voorzien van een glazen douchewand die men kan wegklappen, waardoor de douche ook in een rolstoel makkelijk toegankelijk is. In de vakantiewoning zijn huisdieren niet toegestaan en mag er niet gerookt worden.

Bij aankomst staan de eerste boodschappen voor de avond en het ontbijt voor u klaar, zodat u niet meteen op zoek hoeft naar een supermarkt.

Het park (dat de bronzen zoover award 2015 gewonnen heeft) heeft een midgetgolfbaan, speeltuin, basketbal veld en een buitenzwembad. Hier is het ook mogelijk om fietsen (aangepaste fietsten graag een dag van te voren reserveren) en skelters te huren. Er is een kleine supermarkt aanwezig op het park, een take a way, maar ook een a la carte restaurant met veel lokale specialiteiten. Op het park is ook een hotel aanwezig, waar tegen gereduceerde prijzen extra kamers gereserveerd kunnen worden.

Aankomst

Is de week eenmaal gepland. Bij aankomst op het park, kunt u de sleutel van de vakantiewoning bij de receptie ophalen. De openingstijden van de receptie ontvangt u in de bevestigingsmail die u bij de reservering van de stichting ontvangt.

In de vakantiewoning ligt een informatie map waarin o.a de activiteiten en bezienswaardigheden in de regio zijn vermeld. Ook bij de receptie helpen ze u graag verder. In de map vindt u ook telefoonnummers en adressen van huisarts, tandarts, huisartsen post en ziekenhuis.

We hopen dat u, weg van de hectiek van alledag, even kunt genieten.

Vragen en of opmerkingen

Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben omtrent het huisje, wie er in aanmerking komt, de procedure, dan horen wij deze heel graag van u. Dit kan door middel van het contact formulier of door rechtstreeks een mail te sturen naar info@gijsjeeigenwijsje.com