Nieuws

Pondres jury kiest Gijsje Eigenwijsje als goede doel

By 31 januari 2024 No Comments

Logistiek dienstverlener Pondres, organiseerde voor kerst de wensactie ‘Samen voor Goed’. Partners mochten een kerstwens doen. De vraag aan de partner was: vertel ons aan welk goed doel jij wilt schenken en wat het doel voor jou betekent. Eén van de inzendingen kwam van Robbert-Jan van IJzendoorn van ZUID Creatives (rechts op de foto).

In januari selecteerde een 5-koppige Pondres jury vijf goede doelen uit alle 51 inzendingen. De wens van Robbert-Jan deed de vierkoppige Pondres-jury unaniem besluiten tot een donatie aan Stichting Gijsje Eigenwijsje. Eerder deze maand ontvingen wij van hem en Jos Schellekens, Manager Marketing & Communicatie van Pondres, een mooie cheque ter waarde van 600 Euro.

De wens van Robbert-Jan riep emoties op bij de Pondres-jury. “Dat een jong manneke in zijn ziektefase deze stichting opricht, is geweldig”, is een van de reacties. En: “Het is ontzettend belangrijk voor kinderen en hun omgeving om in zo’n moeilijke fase van het leven te kunnen ontspannen.” Ook de Tilburgse roots, het regionale karakter en het feit dat de stichting wordt gerund door vrijwilligers sprak de jury erg aan. De vierkoppige Pondres-jury bestond uit Karin Rabou (Planning), Ilse Legius (Fulfilment), Felix van Vugt (Productie en TD) en Karin van Rooij (Orderverwerking).