Nieuws

Zeer geslaagde eerste editie van de Walk4Gijsje

Op 12 mei vond de eerste, zeer succesvolle en zonovergoten, editie van Walk4Gijsje plaats. Op deze mooie dag, trokken bijna 200 deelnemers de wandelschoenen aan om een prachtige tocht over het Landgoed Gorp En Roovert te maken. Onder de wandelaars bevonden zich ook burgemeester Mark van Stappershoef en zijn vrouw Monique. Stichting Gijsje Eigenwijsje waardeert hun aanwezigheid enorm. De stichting is ook alle andere wandelaars, die soms al vanaf 7.00 uur vertrokken, ontzettend dankbaar voor hun deelname. Door deze enthousiastelingen is Gijsje Eigenwijsje weer een mooi jaarlijks evenement rijker.

Trots

In samenwerking met Loopgroep Goirle werden verschillende routes uitgezet. Wandelaars kregen nog een route mee op papier, maar dat was eigenlijk overbodige luxe. Het uitzetten van de route was perfect geregeld, waarvoor dank! Wandelaars liepen 5, 10 of 20 km ten zuiden van Tilburg langs de Belgische grens. Dit natuurgebied is eigendom van de familie Van Puijenbroek. De stichting wil hen uiteraard ontzettend bedanken voor de gastvrijheid. Evenals De Rooverstche Leij waar de wandelaars werden verwelkomt, Marijke en Carla die alle inschrijvingen verwerkten, Plus ‘Van Eekelen’ voor de appels, Klooster van Nieuwkerk voor het ontvangen van de wandelaars tijdens het pauzemoment en de verkeersregelaars die zorgden dat wandelaars veilig konden oversteken. Dankzij al deze bijzondere mensen hebben bijna 200 mensen ongestoord kunnen genieten van een bijzondere natuurwandeling.

We zijn trots op dit mooie nieuwe evenement van de stichting. Wanneer de volgende editie in 2019 gepland wordt, leest u binnenkort op onze facebook-pagina.

Laat een reactie achter