Nieuws

Vuelta Wielercafé uitverkocht

Het Vuelta wielercafé dat voorafgaat aan de Mathieu Hermans Klassieker is uitverkocht. Ook de sponsoring voor het goede doel Gijsje eigenwijsje loopt erg goed. Met de Vuelta 2020 in aantocht groeit de belangstelling. Verstandig om ook voor de pelotonstocht van de Mathieu Hermans Klassieker voor in te schrijven want ook daar geldt: vol is vol.

Er bestaat grote belangstelling voor het Vuelta wielercafé dat zaterdag 6 april aanstaande in Zalencentrum de Viersprong in Dongen plaats gaat vinden. De kaarten waren in enkele weken uitverkocht. Voor het wielercafé zijn de Spaanse oud ploeggenoten van Mathieu Hermans uitgenodigd. De presentatie is in handen van Mart Smeets en Gert Jacobs. ‘Hartstikke mooi’, vindt Mathieu Hermans. ‘Er blijkt in Dongen grote belangstelling voor de wielersport te bestaan’. Dit wielercafé staat in het teken van de Vuelta en omdat deze grote Ronde volgend jaar ook Dongen aan gaat doen, doet dat de belangstelling natuurlijk goed. Ook de sponsoring voor het goede doel Gijsje Eigenwijsje loopt erg goed. Toegangskaarten waren onderdeel van het sponsorpakket waardoor veel sponsoren aanwezig zullen zijn.

Maar wielerliefhebbers hebben altijd nog de mogelijkheid om de Spaanse gasten in levende lijve op de fiets te ontmoeten. Ze kunnen deelnemen aan de Mathieu Hermans Klassieker die op de dag na het wielercafé op zondag 7 april,  plaatsvindt. De Spaanse oud-ploeggenoten van Mathieu Hermans rijden samen met leden van het Sterrenteam van BN-ers mee met de met motards en volgauto’s begeleidde pelotonstocht van 90 kilometer. Omdat ook daar in verband met de omvang van dit peloton slechts een beperkt aantal plaatsen (150) beschikbaar is,  is het verstandig gebruik te maken van de voorinschrijving want ook hier geldt: vol is vol. Dus tijdig voorinschrijven voor de pelotonstocht is verstandig.

Ook wielerliefhebbers, recreanten en de gewone fietsers die individueel de Mathieu Hermans Klassieker willen rijden kunnen zich nu al voor-inschrijven voor de prachtige routes van de 49, 89 of 138 km tocht. Zowel voor de pelotonstocht als de andere routes kunt u zich hier voorinschrijven.

Laat een reactie achter