Nieuws

Succesvolle Prise d’Eau golfwedstrijd 2018

Afgelopen donderdag, 24-05-2018, speelden 35 opa’s, lid van Prise d’Eau én lid van de Old Grand Dadclub, de jaarlijkse clubwedstrijd. Het inschrijfgeld en extra donaties (ook de gratis koffie van de Bonheur) ad € 550 worden gedoneerd aan de Stichting Gijsje Eigenwijsje.

Bij Prise d’Eau heeft de Stichting Old Grand Dad 60 leden. PdE heeft echt wel meer opa’s die voor € 20 per jaar de doelstelling van de OGD kunnen steunen: schenkingen voor ‘het bevorderen van sport, spel en beweging voor gehandicapte jeugdigen tot dertig jaar’. Een oproep: Kijk eens op hun website en meld u aan. Of bij de clubconsul PdE

De winnaar van de clubwedstrijd werd Huub Busio. Hij en 5 andere opa’s gaan PdE vertegenwoordigen op de Regiowedstrijd op 4 juli op de Haverleij.

Gijsje Eigenwijsje

Gijsje Eigenwijsje

De Stichting Gijsje Eigenwijsje zorgt ervoor dat gezinnen met een kind dat een levensbedreigende ziekte heeft onbezorgd een weekje weg kunnen. Weg van ziekenhuizen en weg van alle hectiek. De stichting biedt het gezin een gratis verblijf in haar eigen vakantiehuis. Dit vakantiehuis is volledig ingericht en afgestemd op het zieke kind.

Laat een reactie achter