Nieuws

Scab voor de bouw slaat handen ineen voor Gijsje Eigenwijsje

By 10 september 2023 No Comments

Scab bestaat dit jaar 50 jaar. Deze mijlpaal vieren we óók door iets terug te geven aan de samenleving. Daarom hebben we ons verbonden aan de Stichting Gijsje Eigenwijsje uit Goirle. Niet alleen financieel maar juist ook door met elkaar letterlijk de handen uit de mouwen te steken. Dit doen we niet alleen dit jaar maar we verbinden ons voor de langere termijn aan Gijsje Eigenwijsje.

Samen voor Gijsje
Maarten Stubbé, algemeen directeur van Scab: “Een prachtig doel waar wij ons samen met meer dan 90 collega’s graag voor inzetten. Naast onze inzet in verschillende vormen bij en voor de bestaande evenementen van Gijsje Eigenwijsje, gaan we concreet aan de slag met Tuinen4Gijsje en Speelgoed4Gijsje. Zo leveren wij een bijdrage aan het maken van mooie herinneringen voor zeer zieke kinderen en hun families die vanuit het hele land naar Brabant komen.”

Klanten Jubileumdag en Gijsje
Op 21 september ’23 viert Scab haar jubileum met klanten en relaties tijdens de Klanten Jubileumdag. Maarten: ”In plaats van bloemen of cadeaus, vragen we onze klanten om per deelnemer aan de Klanten Jubileumdag, een passend bedrag te doneren aan de Stichting Gijsje Eigenwijsje. De opbrengst gaat 100 procent naar de Stichting Gijsje Eigenwijsje. Op deze manier willen we met elkaar een mooi bedrag ophalen voor dit prachtige goede doel.”

Bekijk de promofilm van deze fantastische samenwerking

 

Laat een reactie achter