Nieuws

Run4Gijsje stopt

By 14 maart 2023 No Comments

In september 2022 vond alweer de 9e Run4Gijsje plaats als onderdeel van de Tilburg Ten Miles. Wij kijken terug op een geslaagd evenement.

Helaas hebben wij echter ook moeten constateren dat de animo voor deelname aan de Run4Gijsje terugloopt. Dat heeft meerdere oorzaken, waaronder COVID-19. Daarnaast zijn er enkele andere ontwikkelingen, op grond waarvan wij hebben moeten besluiten om met de traditionele Run4Gijsje te stoppen. Wij stoppen liever op een goed moment, dan te laat en met spijt. Wij kunnen terugkijken op 9 fantastische edities, met een forse toename van de naamsbekendheid van GijsjeEigenwijsje én mooie sponsoropbrengsten.

Doen wij dan helemaal niets meer? Natuurlijk wel!

Als commissie zijn wij bezig een ander evenement te organiseren, op een ander moment dan de TTM. Daarover volgt snel meer nieuws.
Daarnaast bestaat het evenement Walk4Gijsje al. Al onze deelnemers aan de wandeling op zaterdag met de TTM nodigen wij daarom van harte uit om zich in te schrijven voor de Walk4Gijsje op 6 mei 2023. Deelname is €7,50 en inschrijven kan via: https://gijsjeeigenwijsje.com/evenementen/walk4gijsje/

Rest ons iedereen hartelijk te bedanken voor hun deelname aan één of meerdere Run4Gijsjes! Uiteraard zijn wij ook de verschillende (shirt)sponsoren veel dank verschuldigd! Als laatste willen wij Café Stoffel en team heel hartelijk danken voor hun gastvrijheid en sponsoring gedurende al die jaren!

Sportieve groeten,
Nicole, Miloe, Nol, Bob, Bart en Jeroen,
Commissie Run4Gijsje