Nieuws

Quiet Tilburg en Stichting Gijsje Eigenwijsje krijgen samen 30 mille

De Quiet Tilburg en Stichting Gijsje Eigenwijsje kunnen 30.000 euro tegemoet zien. Goededoelenclub OMC uit Tilburg heeft dat bedrag ingezameld met een benefietdiner en -feest.

Burgemeester Theo Weterings heeft dit weekeinde de opening verricht van de inzamelingsactie. In totaal 250 gasten kregen op de terrassen van Hockeyclub Tilburg een diner voorgeschoteld. Daarna maakte een feest de zomerse benefietavond compleet.

De 30.000 euro werd ingezameld via de kaartverkoop en 3 veilingkavels waaronder een diner met burgemeester Weterings en door een wensenwebshop waarin lokale ondernemers gratis producten en diensten aanboden.

De Official Millennium Club (OMC) tekent voor deze actie. OMC bestaat uit dertien vrouwen uit Tilburg en omgeving die in de loop der jaren zo’n drie ton hebben binnen gehaald voor lokale goede doelen. Nu is het de beurt aan Gijsje Eigenwijsje en De Quiet Community in Tilburg. De De Quiet Community helpt onder meer kinderen die in armoede leven.

Gijsje Eigenwijsje

Gijsje Eigenwijsje

De Stichting Gijsje Eigenwijsje zorgt ervoor dat gezinnen met een kind dat een levensbedreigende ziekte heeft onbezorgd een weekje weg kunnen. Weg van ziekenhuizen en weg van alle hectiek. De stichting biedt het gezin een gratis verblijf in haar eigen vakantiehuis. Dit vakantiehuis is volledig ingericht en afgestemd op het zieke kind.

Laat een reactie achter