Nieuws

Ontwerpwedstrijd: nieuw wielertenue Stichting Gijsje Eigenwijsje

Er is zoveel vraag naar wielrentenues van Gijsje Eigenwijsje dat we weer nieuwe tenues willen laten maken. Maar nu gaan we het anders doen, we willen jullie vragen een ontwerp in te sturen.

Denk jij een mooi wielertenue te kunnen ontwerpen? Stuur dan jouw inzending in voor 31 maart 30 april 2020.

Hoe kan je meedoen?

De opdracht is simpel. Laat weten hoe ons nieuwe wielertenue er uit moet komen te zien. Laat je fantasie de vrije loop. Het maakt niet uit of je dat in Paint, Photoshop of met kleurpotloden doet, zolang je ons maar jouw idee kan overbrengen.
Daarbij hebben we eigenlijk weinig regels. Geel, oranje, wit en zwart zijn onze huiskleuren, dus probeer deze in jouw ontwerp te verwerken. Bovendien moet zowel op de broek als op het shirt ruimte zijn voor het logo van onze stichting en moet de broek uit twee effen kleuren bestaan. Als hulpmiddel geven we je hierbij alvast een blanco shirt en broek.

Download werktekening

Stuur jouw inzending voor vrijdag 31 maart per e-mail naar cycle@gijsjeeigenwijsje.com
of per post naar Stichting Gijsje Eigenwijsje / Postbus 249 / 5050 AE Goirle

Vervolgens maken wij een selectie en laten we jullie stemmen over het mooiste shirt.

Het populairste ontwerp wordt daadwerkelijk in productie genomen*. Dit wordt het officiële Gijsje Eigenwijsje wielertenue, wat door iedereen besteld kan worden. De winnaar krijgt als dank een unieke gepersonaliseerde versie van het wielertenue met zijn eigen naam erop.

* Wij kijken samen met de producent en in overleg met de winnaar of het ontwerp moet worden geoptimaliseerd voor het beste eindresultaat.

Laat een reactie achter