Nieuws

Old Grand-Dad en Gijsje Eigenwijsje 2018

De Old Grand-Dad Stichting heeft bij het eerste huisje in 2013 (Het Warme Nest) en het tweede in 2016 (Het Paleis van Gijs) van Gijsje Eigenwijsje een speeltoestel gesponsord. De Stichting Old Grand-Dad doet schenkingen voor ‘het bevorderen van sport, spel en beweging voor gehandicapte jongeren tot dertig jaar’.

Stichting Gijsje Eigenwijsje heeft als doel om gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte een gratis weekje weg aan te bieden. De aanvragen zijn zo talrijk dat het in 2018 nodig was om een derde huisje aan te schaffen (Villa Eigenwijs) om aan de vraag te kunnen voldoen. (Er is een wachtlijst..!) Gelukkig zijn er zoveel initiatieven om geld in te zamelen en sponsoren, waaronder de Old Grand-Dad stichting, dat dat ook weer kon. Omdat dit derde huisje speciaal bedoeld is voor aan een rolstoel gebonden kinderen, is gekozen voor een zogenaamde nestschommel. Hierin kunnen kinderen liggend schommelen en genieten!

Dankzij de donaties van golfende grootvaders kunnen dergelijke projecten gerealiseerd worden. Voor slechts € 20 p/jaar wordt je lid van de Old Grand-Dadclub en kun je deelnemen aan de jaarlijkse wedstrijd voor de leden van de OGD bij Prise d’Eau. Dit jaar op 24 mei. Via een regio-wedstrijd volgt een landelijke finale om uit te maken wie de beste golfende opa van Nederland is.

Kijk voor meer info op de site van de Stichting Old Grand-Dad

Om je aan te melden en voor info kun je ook terecht bij de clubconsul: Wim Vlietstra

Bekijk de drie Gijsje Eigenwijsje huizen hier

Laat een reactie achter