Nieuws

MTB Challenge Chaam

By 17 september 2017 No Comments
Chaam fietst voor Gijsje Eigenwijsje

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober a.s. staat Chaam weer in het teken van liefde en passie voor het mountainbiken. Dan zal voor de 9e keer de MTB Challenge Chaam worden georganiseerd. Een sportieve en recreatieve toertocht voor mountainbikers, van jong tot oud. Er zijn tochten over verschillende afstanden, zodat iedereen kan genieten en bewegen in de prachtige bossen rondom en van de bourgondische gastvrijheid van Chaam. Het zal de deelnemers aan niets ontbreken, want er zijn meerdere pauzeplaatsen met voldoende versnaperingen, er is technische ondersteuning, een wasplaats / bewaakte fietsenstalling en een verrassend programma na de finish!

De MTB Challenge Chaam wordt al jaren mogelijk gemaakt door de inzet van veel vrijwilligers en sponsoren, met als doel ook geld in te zamelen voor goede doelen. De belangrijkste begunstigde is Stichting Gijsje Eigenwijsje, maar ook lokale organisaties met maatschappelijke doelstellingen worden niet vergeten.

Chaam steunt Gijsje Eigenwijsje

We zijn er trots op, dat we samen met de Chaamse mountainbikers, de toertocht organiseren voor Gijsje Eigenwijsje. De stichting zal tijdens de toertocht zichtbaar aanwezig zijn. De opbrengsten zullen geschonken worden om de wens van Gijs levend te houden!
U kunt ook samen genieten! Met vrienden of de hele familie. U kunt kiezen uit tochten van 30, 43, 55 en 80km. Alle tochten starten (vanaf 07.30 uur tot 10.30 uur) en finishen op RCN Vakantiepark De Flaasbloem in Chaam. Inschrijfgeld is € 5,00 voor niet NTFU leden en € 4,00 voor NTFU leden.

Extra: MTB Kids Clinic

Voor kinderen tot 12 jaar is er een gratis MTB Kids Clinic op zaterdag 30 september. Om deelnemers niet teleur te hoeven stellen is vooraf inschrijven via mtbchaam@gmail.com nodig. Inschrijven kan tot 22 september.

Meer informatie vindt u op www.mtbchaam.com