Nieuws

Mathieu Hermans klassieker

By 1 februari 2017 No Comments

Tegen De Stroom In classic 2017
Genieten op de fiets tijdens een van de mooiste classic van het voorjaar? Dongen staat helemaal in het teken van wielrennen. De samenwerking tussen Mathieu Hermans, Bioracer en TC De Kleppers. De Stichting Gijsje Eigenwijsje als goede doel met als keuze voor uitgepijlde tochten van 45 KM of 90 KM

Er kan gefietst worden door het unieke gebied van De Langstraat. Letterlijk tegen de stroom in. De tocht gaat voor een groot gedeelte stroomopwaarts langs de oevers van de Maas, via polders en dijken naar het historische Heusden. Via het café van de supportersclub van Lars Boom in Vlijmen en langs de Loonse en Drunense Duinen voert hij weer terug naar de vertrekplaats, café De Viersprong in Dongen. Dit traject was het trainingsgebied van Mathieu Hermans. Hier legde hij de basis voor de vele overwinningen in de Vuelta en de Tour.

Naast deze twee tochten is er ook een feestelijke opening van de 90 KM met het sterren fietsteam. Compleet met motorrijders die voor afzettingen en veiligheid zorgen. Je fietst dan schouder aan schouder met oud-beroepsrenners en waan je je even prof. Iedereen met wat ervaring op de racefiets mag meerijden (helm verplicht, zogenaamde triatlonsturen niet toegestaan). Het gemiddelde ligt rond de 28 km/uur. Wil je liever je eigen snelheid bepalen, met een eigen groepje of met je gezin rijden, dan zijn de uitgepijlde routes beter geschikt voor U.

Wij hopen u ook graag te zien op: 23/04/2017

Vriendelijke Groet: De organisatie van de Tegen De Stroom In Classic

Laat een reactie achter