Nieuws

Mathieu Hermans Klassieker

‘Tegen de Stroom in’

Het gezellige Brabantse Dongen staat op 15 april 2018 weer helemaal in het teken van wielrennen met de 4e editie van de Mathieu Hermans Klassieker ‘Tegen de Stroom in’. Er is keuze uit routes van 45, 90 of 135 kilometer.

De route voert door het unieke gebied van De Langstraat, stroomopwaarts langs de oevers van de Maas door Brabant. We fietsen door polders en over dijken naar het historische Heusden en via Vlijmen voert de route langs Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen weer terug naar de vertrekplaats café De Viersprong in Dongen. Dit traject was het trainingsgebied van Mathieu Hermans. Hier legde hij de basis voor overwinningen in de Vuelta en Tour.

De opbrengst van deze tocht gaat naar Stichting Gijsje Eigenwijsje. De route is geheel uitgepijld en te downloaden via GPS. De toertocht wordt georganiseerd door Stichting ‘Tegen de stroom in’ en wielervereniging TC de Kleppers

Meer informatie of meteen inschrijven

Gijsje Eigenwijsje

Gijsje Eigenwijsje

De Stichting Gijsje Eigenwijsje zorgt ervoor dat gezinnen met een kind dat een levensbedreigende ziekte heeft onbezorgd een weekje weg kunnen. Weg van ziekenhuizen en weg van alle hectiek. De stichting biedt het gezin een gratis verblijf in haar eigen vakantiehuis. Dit vakantiehuis is volledig ingericht en afgestemd op het zieke kind.

Laat een reactie achter