Nieuws

Golf4Gijsje

Afgelopen voorjaar heeft het golfteam Prise d’Eau Heren 4 zich tijdens de NGF golfcompetitie wederom ingezet voor Stichting Gijsje Eigenwijsje.

Vanuit de actie “Golf4Gijsje” laten zij zich financieel uitdagen door familie, vrienden en collega’s. Zo ontvangen ze bijvoorbeeld voor iedere gewonnen partij een bepaald bedrag. Dit jaar is het team kampioen geworden en daardoor is er een recordbedrag bij elkaar gespeeld van € 7184,=! Bijna een verdubbeling van vorig jaar.

Daarnaast probeert het team op deze manier de naamsbekendheid van de stichting te vergroten. Dit doen zij o.a. door allen te spelen met een golftas waar het logo van de stichting op staat. Het gehele team bestaat uit; Jos Hendriks, John Leenaars, Ivo van Ierland, Léon Sleven, Marco Wildhagen, Alwin Tazelaar, Mike Hoendervangers en teamcaptain Jan Mandema.

Mannen, bedankt voor jullie inzet en bijdrage!

Geplaatst 13-07-16

Gijsje Eigenwijsje

Gijsje Eigenwijsje

De Stichting Gijsje Eigenwijsje zorgt ervoor dat gezinnen met een kind dat een levensbedreigende ziekte heeft onbezorgd een weekje weg kunnen. Weg van ziekenhuizen en weg van alle hectiek. De stichting biedt het gezin een gratis verblijf in haar eigen vakantiehuis. Dit vakantiehuis is volledig ingericht en afgestemd op het zieke kind.

Laat een reactie achter