Nieuws

Durendael haalt 21.500,- op voor het goede doel

De Kerstactie van 2College Durendael heeft in totaal €21.500,- opgeleverd. Twee dagen lang waren docenten en leerlingen dag en nacht in touw om geld op te halen voor het goede doel.

De goede doelen
Stichting ‘Gijsje Eigenwijsje‘ en ‚Leergeld Oisterwijk’ ontvingen beiden een cheque ter waarde van ca €10.500,- uit handen van directeur Ben Leenen. Het geld zal worden besteed aan een gratis weekje weg voor gezinnen van ernstig of ongeneeslijk zieke kinderen en zorgt ervoor dat kinderen uit Oisterwijk die opgroeien in armoede mee kunnen doen op school, met sport, muziek of andere culturele activiteiten.

Bedankt voor uw inzet en steun
Wij bedanken alle leerlingen, docenten en leden van BLACK voor hun enorme inzet. Ook bedanken wij ouders, familie en vrienden van onze leerlingen en inwoners en ondernemers van Oisterwijk en omgeving voor hun gulle gift.

Gijsje Eigenwijsje

Gijsje Eigenwijsje

De Stichting Gijsje Eigenwijsje zorgt ervoor dat gezinnen met een kind dat een levensbedreigende ziekte heeft onbezorgd een weekje weg kunnen. Weg van ziekenhuizen en weg van alle hectiek. De stichting biedt het gezin een gratis verblijf in haar eigen vakantiehuis. Dit vakantiehuis is volledig ingericht en afgestemd op het zieke kind.

Laat een reactie achter