Nieuws

Crossfit4Gijsje 2019

By 27 augustus 2019 No Comments

Op zondag 27 oktober vind de Crossfit4Gijsje 2019 plaats. Wederom georganiseerd door CrossFit Nuldertien by Tilburg SC.

Meer dan 130 crossfitters uit heel Nederland zullen die dag alles geven in een speciaal voor dit event geschreven HERO WOD, een loodzware workout voor een echte held. Elke atleet betaalt €13 inschrijfgeld om aan dit event te mogen deelnemen. Daarnaast worden er veel leuke en creatieve initiatieven georganiseerd door de leden en community van CrossFit Nuldertien om extra geld op te halen voor hun favoriete goede doel. Inmiddels staat de teller nu al op 3740 euro en het event moet nog beginnen.

Alle opbrengsten van het inschrijfgeld en de diverse initiatieven gaan in zijn geheel naar de stichting Gijsje Eigenwijsje. De laatste drie edities hebben samen al het prachtige bedrag van €13,886,00 opgeleverd. Team NulDertien hoopt met deze vierde editie hier weer een flink bedrag aan toe te kunnen voegen.

Het team van CrossFit NulDertien nodigt alle geïnteresseerden uit om dit event te bezoeken en om alle atleten te komen aanmoedigen tijdens deze loodzware workout. Het event wordt georganiseerd in de nieuwe crossfitbox van NulDertien aan de Goirkekanaaldijk 14, 5046 AT in Tilburg.

Het doel van CrossFit is ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid binnen korte tijd een fitte en gezonde levensstijl te ontwikkelen. Bij CrossFit ligt de intensiteit hoog en wordt getraind in kleine groepen onder begeleiding van een ervaren coach.

 

Laat een reactie achter