Nieuws

Celebrate life

Op 30 juni organiseert OMC Stichting Goede Doelen een te gekke party voor Stichting Gijsje Eigenwijsje en Quiet! Wij kunnen niet wachten. Ben jij er ook bij?

Ook voor het feest in 2018 is er weer een wensenwebshop!

In de wensenwebshop geven de goede doelen aan waar ze behoefte aan hebben. Er zijn grote wensen maar ook hele kleine wensen. Het mooie is dat iedereen eraan mee kan doen. Hoe fijn is het om als bedrijf, familie, vriendenclub of sportteam Quiet Tilburg of Gijsje Eigenwijsje te steunen en heel concreet te verrassen met een fantastisch cadeau. Iets wat ze echt hard nodig hebben! Het cadeau wordt voorzien van jouw naam of bedrijfsnaam zodat ze weten van wie ze het aangeboden krijgen. En…natuurlijk zullen wij het niet nalaten om je aankoop duidelijk kenbaar te maken op onze website, social media en tijdens het feest. Is het cadeau dat je wil geven al “verkocht”? Geen nood, er verschijnen steeds weer nieuwe geluksmomenten, producten en diensten in deze shop.

Bekijk hier de wensenwebshop

Geluk is het enige wat zich verdubbelt als je het deelt…

Gijsje Eigenwijsje

Gijsje Eigenwijsje

De Stichting Gijsje Eigenwijsje zorgt ervoor dat gezinnen met een kind dat een levensbedreigende ziekte heeft onbezorgd een weekje weg kunnen. Weg van ziekenhuizen en weg van alle hectiek. De stichting biedt het gezin een gratis verblijf in haar eigen vakantiehuis. Dit vakantiehuis is volledig ingericht en afgestemd op het zieke kind.

Laat een reactie achter