Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Golf4Gijsje

6 oktober 2017

logo-golf4gijsje-02Sinds de start van de stichting in 2012 zet een teamlid van één van de herenteams bij Golfvereniging Prise d’eau zich jaarlijks in voor Stichting Gijsje Eigenwijsje tijdens de NGF golfcompetitie. Hij vraagt familie, vrienden en collega’s om hem financieel uit te dagen tijdens deze golfcompetitie. Zo krijgt hij bijvoorbeeld voor iedere gewonnen partij een bepaald bedrag. De bedragen die hij ophaalde liep op van 450,- euro in 2012 tot ruim 1800,- in 2014.

In 2015 wist hij als captain van het team zijn teamgenoten en golfprofessional te enthousiasmeren en zo speelde het hele team voor de stichting. Dit deden zij o.a. door te spelen met gesponsorde golfballen en golftassen in de kleuren van de stichting waarop het logo van de Stichting Gijsje Eigenwijsje stond bedrukt. Er werd in 2015 een bedrag van meer dan 4100,- bij elkaar gespeeld. In 2016 werd dit team kampioen en er werd een record bedrag bij elkaar gespeeld van 7184,- euro!

2017 is het jaar dat de stichting vijf jaar bestaat. Een aantal van deze teamleden organiseert ook jaarlijks het Prise d’Eau Jeugd Open golftoernooi. In 2016 ontstond het idee om in het lustrumjaar 2017 met een aantal van deze leden én een golfpro een benefiet golfevenement te organiseren voor Stichting Gijsje Eigenwijsje. Met als doel; Zoveel mogelijk geld op te halen om de stichting voor minimaal 1 jaar uit de vaste kosten te helpen. OF Een eerste bijdrage te leveren voor de aanschaf van een 3e vakantiewoning.

Dit evenement zal plaatsvinden op golfbaan Prise d’Eau Golf, op vrijdag 6 oktober 2017. Er zullen verschillende Prominenten/Bekende Nederlanders aanwezig zijn, die in uw flight mee kunnen spelen. De dag is geheel verzorgd en wij zullen u een wereldreis laten maken op culinair niveau! U hoeft alleen uw golfspullen en goede humeur mee te nemen. Minimaal 85% van het inschrijfgeld zal ten goede komen aan de stichting. Afhankelijk van de financiële ondersteuning die wij zullen ontvangen kan deze oplopen tot de volle 100%. Uiteraard is dit ons doel! Omdat uw inschrijfgeld een donatie aan de stichting is, kan deze via de fiscus worden afgeschreven. Meer informatie hierover ontvangt u na uw inschrijving.

Golf4Gijsje golfevenement. Hoe ziet deze dag eruit?

10.30 uur ontvangst en ophalen wedstrijdkaart met presentje
10.30 – 11.15 uur ruimte om een kopje koffie of thee te drinken en eventueel om te kleden.  U kunt inslaan op de driving range, waar de range ballen voor u gereed staan.
11.15 uur Kick off en uitleg over de spelvorm
11.45 uur richting startholes lopen
12.00 uur start van de 18 holes shotgun golfwedstrijd, inclusief hapjes en drankjes op ‘werelds’ niveau
17.00 – 18.00 uur aangeklede borrel en gelegenheid tot douchen en omkleden
18.00 – 20.30 uur o.a. prijsuitreiking en veiling onder het genot van een aantal culinaire verrassingen
20.30 uur afsluiten van de dag

Kosten deelname

Voor deze volledig verzorgde golfdag kunt u de volgende 2 flights aankopen;

  • flight voor 4 personen
    € 1500,- all inclusief
  • flight voor 3 personen + 1 Prominent
    € 1500,- all inclusief *

* mochten er meer verzoeken zijn voor flights met Prominenten/BN’s dan dat er aanwezig zullen zijn,  wordt u hierover uiterlijk 2 weken voor het toernooi geïnformeerd en mag u een 4e  flightgenoot meenemen. Uiteraard spannen wij ons in om zoveel mogelijk Prominenten/BN’s aanwezig te laten zijn.

Voorwaarden inschrijving

Lees hier de voorwaarden en informatie over inschrijving

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via deze link

Gegevens

Datum:
6 oktober 2017