Vakantiehuisjes

Stichting Gijsje Eigenwijsje heeft inmiddels drie mooie vakantiehuisjes. Naast het eerste huisje 'Het Warme Nest', dat in 2013 is aangekocht, is er sinds mei 2016 een tweede huisje 'Het Paleis van Gijs' bijgekomen. Onlangs is een derde huis aangekocht. Dit huis is volledig ingericht op rolstoelen. Zo kan de stichting nog meer gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte een weekje weg aanbieden.

De vakantiewoningen zijn gelegen in de Kempische bossen op vakantiepark Duc de Brabant van Landal Greenparcs in Baarschot. Het park ligt in een bosrijke omgeving tussen de steden Tilburg en Eindhoven, vlakbij de Belgische grens. Hierdoor is er zowel de mogelijkheid om van alle rust te genieten, maar kan er ook voor worden gekozen om te genieten van alle faciliteiten van de grote stad. In de nabije omgeving zijn Safaripark de Beekse Bergen en de Efteling. Andere uitgaanstips zijn door ons uitgezocht en in het vakantiehuis aanwezig.

Het park (dat de ‘bronzen zoover award 2015’ heeft gewonnen) beschikt een midgetgolfbaan, speeltuin, basketbalveld en een buitenzwembad. Het is ook mogelijk om fietsen (aangepaste fietsten graag een dag van te voren reserveren) en skelters te huren. Er is een kleine supermarkt aanwezig op het park, een take-a-way en een à la carte restaurant met veel lokale specialiteiten. Op het park is ook een hotel aanwezig, waar tegen gereduceerd tarief, extra kamers gereserveerd kunnen worden.

De vakantiewoningen van de stichting zijn van alle gemakken voorzien en rolstoeltoegankelijk gemaakt en liggen in de buurt van belangrijke medische voorzieningen zoals een ziekenhuis et cetera. In de vakantiewoningen zijn huisdieren niet toegestaan en mag niet gerookt worden.

polaroids5-01

Het Paleis van Gijs 

Dit huisje is een vrijstaande 6 persoonsbungalow en beschikt over een ruime tuin met groot terras en houten speeltoestel. Vanuit de tuin kijk je uit over de landerijen en kun je met een beetje geluk de dieren uit het bos zien. Het huisje is gelegen aan een rustige weg die naar het bos leidt. Het is mogelijk om twee auto’s te parkeren bij het vakantiehuisje.

Ligging

Een impressie van het park, het huisje zelf en de tuin.

Het interieur

Bekijk hier hoe sfeervol het vakantiehuisje is ingericht.

 

 

Het Warme Nest 

Ook dit huisje is een vrijstaande 6 persoonsbungalow. Het ligt op groot een perceel. Ondanks het feit dat dit huis op een vakantiepark staat, voelt het of het huis midden in de bossen ligt, daardoor kan men genieten van alle rust en toch gebruik maken van alle faciliteiten die het park biedt. Het is mogelijk om één auto te parkeren bij het vakantiehuisje. Ook is het mogelijk om één of meerdere auto’s achter het vakantiehuisje te parkeren, waar men, na 10 meter lopen, bij de woning is.

'Het warme nest'

Een impressie van de ligging in het park, het huisje zelf en de tuin.

140704_Gijsje_Eigenwijsje_1

Het interieur

Bekijk hier hoe sfeervol het vakantiehuisje is ingericht.

 

 

Rondleiding