Vakantiehuisjes

Stichting Gijsje Eigenwijsje heeft twee vakantiehuisjes. Naast het eerste huisje 'Het Warme Nest', dat in 2013 is aangekocht, is er sinds mei 2016 een tweede huisje 'Het Paleis van Gijs' bijgekomen. Zo kunnen we meer gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte een weekje weg aanbieden.

De vakantiehuisjes liggen in één van de mooiste delen van Brabant; het land van de Hilver. Hier bent u omringd door een afwisselend landschap van gezellige dorpjes, langgevel-boerderijen en prachtige natuurgebieden. Het park is gelegen op ca. 17 km van Tilburg op een terrein van ca. 9 ha. Waar 148 comfortabele bungalows gelegen op ruime kavels gebouwd zijn. Het park grenst aan Landgoed d’Utrecht en Gorp en Roovert.

polaroids5-01

Het Paleis van Gijs 

Het huisje betreft een vrijstaande 6 persoonsbungalow en beschikt over een ruime tuin met groot terras en houten speeltoestel. Vanuit de tuin kijk je uit over de landerijen en kun je met een beetje geluk de dieren uit het bos zien. Het huisje is gelegen aan een rustige weg die naar het bos leidt. En het is mogelijk om twee auto te parkeren bij het vakantiehuisje.

Ligging

Een impressie van het park, het huisje zelf en de tuin.

Het interieur

Bekijk hier hoe sfeervol het vakantiehuisje is ingericht.

 

 

Het Warme Nest 

Het huisje betreft een vrijstaande 6 persoonsbungalow op een perceel van ca 750m2. Ondanks dat u op een vakantiepark bent voelt het of het huis midden in de bossen staat, daardoor kan uw gezin genieten van alle rust en toch gebruik kan maken van alle faciliteiten dat het park biedt. 

Het is mogelijk om één auto te parkeren bij het vakantiehuisje. Ook is het mogelijk om uw auto of meerdere auto’s achter het vakantiehuisje te parkeren, waar u na 10 meter lopen bij uw woning bent.

'Het warme nest'

Een impressie van de ligging in het park, het huisje zelf en de tuin.

140704_Gijsje_Eigenwijsje_1

Het interieur

Bekijk hier hoe sfeervol het vakantiehuisje is ingericht.

 

 

Liefdadigheid

Adequat Kastanjehout leverde en plaatste gratis de tuinafzetting.

Rondleiding