Stopperadvertenties

Help ons mee nog meer mensen te bereiken zodat we meer kinderen met een levensbedreigende ziekte samen met hun gezin een weekje weg kunnen aanbieden. Door het (laten) plaatsen van stoppers op website, social media of blog help je ons aan gratis publiciteit.

Download hier de stoppers (.png formaat)

stichting-gijsje-eigenwijsje-stopper-38x66 - 68 KB
> stichting-gijsje-eigenwijsje-stopper-38x74 - 69 KB
> stichting-gijsje-eigenwijsje-stopper-63x94 - 110 KB
> stichting-gijsje-eigenwijsje-stopper-77x29 - 60 KB
> stichting-gijsje-eigenwijsje-stopper-77x80 - 117 KB
> stichting-gijsje-eigenwijsje-stopper-179x32 - 105 KB
> stichting-gijsje-eigenwijsje-stopper-196x136 - 234 KB

Help mee: organiseer een actie voor Stichting Gijsje Eigenwijsje

Fijn dat je ons wilt helpen en een actie gaat organiseren om geld in te zamelen voor Stichting  Gijsje Eigenwijsje! Veel scholen en clubs zijn je met succes voorgegaan. Van sponsorloop tot sportdag, van rommelmarkt tot kerstdiner. Er is van alles mogelijk! Kom je er niet uit? Neem  dan even contact met ons op. We helpen je graag bij het verder uitwerken van je ideeën, zodat jij en je vrienden een mooi evenement op kunnen zetten!
Neem contact met ons op via info@gijsjeeigenwijsje.com voor meer informatie of jullie vragen. Klik op de onderstaande link voor inspiratie!

Organiseer een actie! (pdf)

Stichting Gijsje Eigenwijsje spreekbeurt voor de basisschool

Wat leuk dat jij een spreekbeurt gaat houden over Gijsje Eigenwijsje! Op internet kun je natuurlijk een heleboel informatie hierover vinden. Maar dat is vaak ingewikkeld om te lezen, met veel moeilijke woorden. Daarom hebben wij je een beetje geholpen: In dit verhaal over Gijsje Eigenwijsje staat het makkelijker beschreven. Lees het eerst maar eens door. Daarna kun je aan de slag met je eigen spreekbeurt. Klik op de onderstaande link voor alle informatie!

Doe je spreekbeurt over Stichting Gijsje Eigenwijsje (pdf)

Kaarten


download JPG


download JPG


download JPG


download JPG

Huisstijl

De stichting streeft naar uniformiteit in haar uitingen. Op deze pagina staan de standaard advertenties en posters. Deze zijn zowel low-res (.jpg voor op het web) als high-res (.pdf voor druk- en printwerk) te downloaden. Ook de algemene brochure kun je hier downloaden.

Deze standaard uitingen dienen gebruikt te worden, zoals deze gedownload worden. Er mag niets aan de inhoud of de layout worden gewijzigd. Wil je zelf een uiting verzorgen, dan kunt u onderaan deze pagina het 'SGE huisstijl handboek' downloaden. Hierin staan de richtlijnen en voorbeelden van de huisstijl.

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden over de huisstijl? Neem dan contact op met: pr@gijsjeeigenwijsje.com

 

Poster algemeen


JPG | PDF

 

Poster Run4Gijsje 2017


JPG | PDF

Advertentie A4 staand


JPG | PDF

Advertentie A4 z/w


JPG | PDF

Brochure (drieluik)


PDF 

SGE huisstijl handboek


PDF

Logo SGE

vrijstaand logo

AI (.zip) |  PNG