Stopperadvertenties

Help ons mee nog meer mensen te bereiken zodat we meer kinderen met een levensbedreigende ziekte samen met hun gezin een weekje weg kunnen aanbieden. Door het (laten) plaatsen van stoppers op website, social media of blog help je ons aan gratis publiciteit.

Download hier de stoppers (.png formaat)

stichting-gijsje-eigenwijsje-stopper-38x66 - 68 KB
> stichting-gijsje-eigenwijsje-stopper-38x74 - 69 KB
> stichting-gijsje-eigenwijsje-stopper-63x94 - 110 KB
> stichting-gijsje-eigenwijsje-stopper-77x29 - 60 KB
> stichting-gijsje-eigenwijsje-stopper-77x80 - 117 KB
> stichting-gijsje-eigenwijsje-stopper-179x32 - 105 KB
> stichting-gijsje-eigenwijsje-stopper-196x136 - 234 KB

Help mee: organiseer een actie voor Stichting Gijsje Eigenwijsje

Wat leuk dat jullie een actie willen organiseren om geld in te zamelen voor Stichting  Gijsje Eigenwijsje! Veel scholen en clubs zijn jullie met succes voorgegaan. Van sponsorloop tot sportdag, van rommelmarkt tot kerstdiner. Er is van alles mogelijk! Kom je er niet uit dan neem even contact met ons op. We helpen je graag bij het bedenken van ideeën, zodat jij en je vrienden een mooi evenement op kunnen zetten! Neem contact met ons op via info@gijsjeeigenwijsje.com voor meer informatie of jullie vragen. Klik op de onderstaande link voor inspiratie!

Organiseer een actie! (pdf)

Stichting Gijsje Eigenwijsje spreekbeurt voor de basisschool

Wat leuk dat jij een spreekbeurt gaat houden over Gijsje eigenwijsje! Op internet kun je natuurlijk een heleboel informatie halen hierover. Maar dat is vaak ingewikkeld om te lezen, met veel moeilijke woorden. Daarom hebben wij je een beetje geholpen: In dit verhaal over Gijsje Eigenwijsje staat het makkelijker beschreven. Lees het eerst maar eens door. Daarna kun je aan de slag met je eigen spreekbeurt. Klik op de onderstaande link voor alle informatie! 

Doe je spreekbeurt over Stichting Gijsje Eigenwijsje (pdf)

Kaarten


download JPG


download JPG


download JPG


download JPG

De stichting streeft naar uniformiteit in haar uitingen. Op deze pagina vind u de standaard advertenties en posters. Deze zijn zowel low-res (.jpg voor op het web) als high-res (.pdf voor druk- en printwerk) te downloaden. Ook de algemene brochure kunt u hier downloaden. 

Deze standaard uitingen dienen gebruikt te worden zoals deze gedownload worden. Er mag niets aan de inhoud of de layout worden gewijzigd. Wilt u zelf een uiting verzorgen dan kunt u onderaan deze pagina het 'SGE huisstijl handboek' downloaden. Hierin vindt u de richtlijnen en voorbeelden van de huisstijl. 

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden over de huisstijl? Neem dan contact op met: pr@gijsjeeigenwijsje.com

Poster algemeen


JPG | PDF

 

Poster Run4Gijsje 2017


JPG | PDF

Advertentie A4 staand


JPG | PDF

Advertentie A4 z/w


JPG | PDF

Brochure (drieluik)


PDF 

SGE huisstijl handboek


PDF

Logo SGE

vrijstaand logo

AI (.zip) |  PNG