was successfully added to your cart.

3e Run4Gijsje

By 22 september 2014Nieuws

De 3e Run4Gijsje was weer een groot succes! Twee prachtige dagen, de weergoden waren ons goed gezind, 401 deelnemers, wandelend, rennend en zelfs met de rolstoel. Wat hebben we met elkaar genoten. We willen dan ook alle sportieve deelnemers heel hartelijk danken voor hun deelname. Maar ook onze sponsors, de vrijwilligers en de medewerkers van Café Stoffel heel hartelijk bedankt, zonder hen was de 3e Run4Gijsje niet mogelijk geweest. Daarnaast is er een tot nu toe een prachtig bedrag opgehaald van € 16.044.61!! Met dit bedrag kan het vakantiehuis weer één jaar aangeboden worden aan de gezinnen van ongeneeslijk zieke kinderen.
We hebben zoveel positieve reacties mogen ontvangen, dat we hopen dat alle deelnemers zich komend jaar weer bij ons aansluiten. Op naar de 4e Run4Gijsje! Alle foto’s komen nog op de website.

 

Geplaatst 22-09-2014

Author Gijsje Eigenwijsje

De Stichting Gijsje Eigenwijsje zorgt ervoor dat gezinnen met een kind dat een levensbedreigende ziekte heeft onbezorgd een weekje weg kunnen. Weg van ziekenhuizen en weg van alle hectiek. De stichting biedt het gezin een gratis verblijf in haar eigen vakantiehuis. Dit vakantiehuis is volledig ingericht en afgestemd op het zieke kind.

More posts by Gijsje Eigenwijsje

Leave a Reply